Sep 18, 2011

1st day



Wah2...cuba laa tgk rupa aku 1st day ni...weiii...sorg2 keje...sorry laa kalo silap kat mane2 ye...saya pekerja baru..huhuh

Alhamdulillah...setakat ni,semua yang aku jumpe,best2 je...huhuhu....tp ye laa..baru2 ni...macam2 lah yang tak tau...2 3 kali dah silap anto line ni...dah tu sistem ni byk yang salah..aku anto tmpat yang betul tp die dh btukar tmpat...no ext die tu dah btukar...salah aku ke?

Rsnye..kalo aku ikutkan..sepatutnya,kami diberi dulu pnerangan tentng ext ni..dan juga sepatutnye aku dpt satu list ext yng sebenar..tp no ext yang ada ni,byk yang dah berubah...so how?salah aku ke?

Sorry ye geng2 blogger...mungkin minggu ni,korang byk la baca cite aku dan pelanggan..haaha...ape bleh buat...sabo ajelaaaaa

P/s : kepada sape aku nk mengadu nasib ni...keje sorang2...ckp sorang2...huhu

6 comments:

oneyani said...

Ehehe nasib baik ade pengalaman doh angkat fon mase prac dulu kan..kak bie...kasi update la ext no tu..nampak rajen sket

Dr. Ben said...

selalu orang komplen kat kaunter... ni kaunter komplen kat pelanggan ye.

Sabihah said...

Yani : itu le pasal..tak kenal sape2 ni...mcmane nk update..huhu

Sabihah said...

Dr. Ben : tak komplen pun..mengadu naseb jerrr...heheh

Efa said...

hehehe..gud luck!! mcm best je keje ni..=)

syaseby said...

best nyer keje tu kn..tp syg xder partner..kl sya kat tempat tu kn rsnya da bwk manik segala mak neka la wat keje time free..hahahaha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...