Oct 17, 2010

eryna oh eryna

eryna dah masuk 1tahun 4bulan...

nampak gayanya aku terpaksa laa cmpur susu untuk eryna...aku demam seminggu ni susu amat2 kurang..bleh kate takde...takpe laa...aku kene tetap positive....ada hikmah disebalik sume ni..aku redha...tp blum decide lg nak bg susu apa ni..sbb stok ada lg..habis kan stok dulu..br bg susu lain..kan??aku dah tak mcm dulu..kalo dulu, time susu kurang je, aku mesti susah ati...kali ni, mgkin rezeki eryna stakat ni je kot...eryna nak ada adik ker??   hehehe....

tp mmg pelik laa..baru2 ni aku muntah2...teruk jugak laa...tp doktor suspek silap makan...tak sampai sminggu pun aku demam plak...demam yang panjang...ni pun rs tak sedap badan lg...lenguh lumpuh rsnye...aku ni jarang demam, tp kalo dah demam mcm ni laa...aiya...kene plak time byk keje...terpaksa laa datang jugak ofis...hehehe

takpe...yang penting, aku kene sentiasa positive...kan2?itu yang paling utama.... ^_^

kawan2 sekelian, doakan aku cepat sembuh ye...pastu, doakan supaya eryna dapat lg minum susu umi die ni... ^_^ hehe..

TQ yer...sayang korang..

5 comments:

umialya said...

dah wat upt blum?? maner le tau.. eryna nak dpt adik ke sbb bila tgk situasi Sabihah ngan kesihatan x menentu.

Moga cepat sembuh.. ye.. positifkan minda

M a W a D D a H said...

bie demam ker?? sian plok..

jgn lupa makan ubat dan banyakkan rehat..cian kat eryna rindukan susu umi die...hehe

Sabihah said...

umialya : ntahlaa blum test ape2 lg..sbb sbnrnya baru je cik P datang..sminggu lebih lepas cik P tu yang kene muntah2 tu...smbung plak demam ni ha..aduhai...anyway, TQ ye :)

addah : mekasih dahh..mcane nak rehat...sibuk je kat ofis ni..huhu

harap2 cepat laa baik demam ni..minggu depan nak interview lak...aiyyyaaa

kakyong said...

siannya, demam sampai susu kering.. tp kalo bg dia anak suck okey jer.. kakyong masa demam xleh bangun tu.. aliya tetap menepek kat sebelah ibunya... heheh...

Sabihah said...

heheh..tu laa kakyong...menyusu jugak die..tak tau la susu byk kuar ke tak...tp yang pasti bila pam mmg tak byk ah..skrg ni, nmpak mcm ada lg susu tu..pam2 pun bleh lg 7oz...masih lg bertahan untuk dia..doa2kan laa ye... ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...