Oct 27, 2010

weekend kami...

arini dah ari rabu..patotnye dah lewat nak bercerita weekend ni..tp takpe laa...lebih baik lmbat dari terus takde kan??mcmane nak buat, aku bz sket lately..duk buat tender report ni haa...ni pun sebab dah ngantuk duk belek2 tender2 ni sume, aku pun terasa rajin nak hapdet blog ni...hehehe....

baru2 ni, ari jumaat, aku bwk laa sikecik tu pegi pantai..ye laa, terengganu ni mmg terkenal dgn pantai kan..so, mane lg tempat leisure yang best kalo tak ke pantai..lgpun cuaca pun elok...mmg seswai beno laa kirenya...eryna pun bukan main suke lg die main dgn pasir...hehe...lupe plak nak amik gambar kuda...hhehe..eryna takut tgk kuda... ^_^ elok jugak kalo tak, die tanak balik rumah nak main dgn kuda, pengsan umi hehe

 tgk tu, konon2 cari kulit kerang laa...hehehe


ape2 pun mesti nak dgn abahnya...huhu...

tetiba meragam plak server nih...lembab betul nak upload gmbar2..nnt laa aku upload gmbar...huhuhu..

nak smbung buat keje plak nih...hehehe

^_^

1 comment:

IBU WAFIQ said...

sukenye eryna gi pantai.sume pink..bj pink,seluar pink,kasut pink.Eryna Pinky...comel2...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...