Nov 29, 2010

3 hari tak menjenguk blog…ROSELLE LG…

aiya..asal weekend je, aku mesti tak online..bukan tanak, tak sempat..pagi2 sibuk dengan eryna, tgahari pun eryna, petang sah2 dengan eryna…mlm plak, bukan eryna dah..eryna lepas maghrib dah tido dah..seharian main je keje…tp jgn pk bukan2 yer?bukan dengan cik hubby, eryna tido, aku pun tido laa…penat woo…jumaat sabtu aku sibuk dengan eryna je…

lg pulak, rumah mak aku ngan mak mertua tak jauh…tak smpai 15min smpai laa rumah diorg…kalo weekdays, payah nak berkunjung ke rumah org tua, sure cr waktu hujung minggu..kalo jumaat rumah mertua, sabtu rumah mak aku…begitu jugak laa sebaliknya…kalo tak balik kang, susah…byk plak yang kene perli…hehehe…ye laa, sibuk laa katekan..kalah PM kite..hahahah

semalam ahad, aku plak amik cuti..kebetulan ada hal sket..pastu pegi rumah mak aku…wahh…byk nye roselle…aduhh…ada tak sesape teringin nak??aku nak bg je ni..jiran2 rakan2 semua dah tanak dah…abih tanya dah yang dekat2 ni..jd aku nak tanya yg jauh plak…ada sape2 nak ke nak buat kordial?aku tak jual tp bg laa sket upah petik n bungkus pastu kos hantar…pastu aku pos laa kat korang…sape2 nak, msg aku 013-9836338 / 012-9472200 – sabihah

brape harga?mcm ni laa, cr buat die, 15kuntum skilo gula..jd aku bg 15kuntum RM10 tp sape nak 30kuntum, RM15…cr bayar?masuk acc bank aku…maybank / cimb / eon / muamalat bank…mane2 laa..nak public bank pun bleh..heheh…ttiba cam byk je kan roselle ni..tp mmg byk…sape2 nak, sms aku, nnt aku bgtau available ke tak, pastu aku bg detail acc bank, dah byr sume, bg alamat, nama n detail pembayaran, pastu aku pos laa…ok??

hah..dah2…nak smbung keje…kalo korang nak anta email pun bleh..tp takut lambat reply..aku ni bukan yang jenis online sokmo…hehehe…ni email plak… sabihah@mecip.com.my

CEPAT2..PROMOSI NI SMPAI ABIH STOK…HEHEHE

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...