Nov 10, 2010

9hb november 2010

sebab dah takde idea nak letak tajuk ape, so, aku letak tarikh semlm..balik keje smlm, pegi amik eryna kat nursery, kakak nursery tu mengadu laa kat aku

"kak, eryna skrg ni mkn byk sgt..td, kawan die bwk laksam bekal ke taska, abih die makan satu bungkus"

aku terkejut gilerrrr...aku tau, eryna mmg minat laksam, laksa, mee, kue tiaw..apa saja masakan nye, mmg die suke..ns je kurang sket..ns lomak dan ns ayam aje yang die minat..hehe...

bila dah ada aduan ni, kene laa ada tindakan kan?arini aku bekal kan eryna mee rebus..die mmg suke mee rebus...kalo sayur2 ni, ya Allah, lebih dari org dewasa mkn tau...abah die pun ada ckp, mkn mcm sminggu umi tak bg mkan..hehehe...tp takpe laa..senang ati aku kalo die mkn...mcm kawan2 aku ni, anak2 diorg memilih nak mkn ape2..so aku bersyukur sbb anak aku suka mkn(like mother like daughter laa katekan)hehehe...

oleh kerana itu, aku rs terpanggil untuk berubah sket.ye laa berubah ke arah kebaikkan..tak salah kan?selama ni, bgun je tido, sibuk nak keje jela...start arini, aku nak amik masa pagi2 ni, buat makanan untuk bekal eryna...hehe...azam nih...menjadi ke tidak, tak tau lg...hehe...insyAllah..kalo diizinkan Nya, menjadi usaha aku, cik hubby jugak untung..takyah membeli pagi2...sarapan i dah sediakan...hehehe
tetiba rindu kat eryna...lmbtnye weekend..... ;)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...