Nov 24, 2010

apa korang rs bila…

apa korang rs bila korang kenal sorg kawan yang suke meninggi diri?suke dabik dada?suke masuk bakul angkat sendiri?hishh..aku mmg tak suke…rs mcm mengada2..kalo dah ko tu baguss sangat, buat ape susah2 blajar itu blajar ini…sume yang org buat sume nampak salah dimata ko…hmm…

apa korang rs bila ada org yang suke cerita hal sendiri lebih dari suke dgr cerita org??aku tak bleh blah laa org cmni…bleh termuntah kalo aku dgr suara dia…hahaha…tak bleh dgr org cerita apa2, mesti die nak selit jugak cite die…yang tensennnya, kdg2 cite die tu tak ada kene mengena pun dgn topic semasa ketika itu…kononnye ckp mcm ayam dan itik ah…contoh :- aku sibuk laa cite ayam…si A cite jugak pasal ayam tp dr sudut pandangan die laa..,ttiba datang laa org yang ‘cenggini’ datang cite pasal itik…tak ke menyampah tuu…aiyyaaa….

apa korang rs bila, korang ingat anak/anak2 korang?rindu kan?aku pun…skarg ni pun aku ingtkan eryna…die skrg dh pandai usik2..pg2, bile aku ngan cik hubby sibuk2 nak siap nak g keje, die buat2 tido..mata tutup, tp bibir senyum…nakal tak anak aku??rindunya… ;)

apa korang rs bila mak korang bleh datang berbual, gelak2 ngan korang…hmm…pd sesetengah org, mungkin bnda ni adalah benda biasa..tp pada aku, aku rs kenikmatan disitu…rs seperti aku hidup…kenapa??aku n mak jrg borak2 kosong…mesti ada benda…dl masa belajar, ada laa kawan2 yang tepon mak tiap2 minggu just untuk tanya khabar..aku??takde…kalo tepon, mesti ada hal penting…saje2 punya call, sorry laa…mak aku mesti marah punye…die kate, buat ape call kalo takde hal…hmm..aku tanak eryna rs mcm aku rs dulu…sedey tau… tp skrg dah ok..mungkin sbb aku dah besar dah ada anak pun…mak pun dh tak anggap aku ni bdk2…dah bleh bborak tntang ape2 pun…hehehe

apa korang rs bile family korang tak ingat bday korang??aku dah biasa…mak, ayah tak penah ucap ape2…ntah ingat ntah tak..hehehe…tp nsb baik adik2 aku tak penah lupa..mungkin sbb aku tak penah lupa diorg…jd, dlm family aku, takde punya bday2 party ni..hadiah jauh skali…hehehe…aku dah biasa..mungkin pelik pada korang2 kan??hehehe

apa korang rs bila suasana ditempat keje dah mula jd bosan??aku rs mcm nk BERENTIIII je…ya Allah…permudahkan laa hari2 aku…permudahkan laa rezeki kami sekeluarga…aminnn ya rabbal alaminnn

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...