Nov 21, 2010

first time guna…

salam bloggers n readers…actually, ni laa first time aku guna windows live writer…cam best je kan?macam laa aku ni byk sgt update blog..hahaha…tp takpe laa..aku nak jugak…kalo tak buat, tak tau smpai bile2 ye tak??heheh..

stakat aku godek2, best jugak laa guna ni…korang sume try laa google pasal ni..aku tau ni pun dr blog en Ben …try laa…heheh

k laa, nnt aku cite lg…skrg dah masuk waktu asar..solat dulu…aku pun ada benda nak cite..esok laa ye??bye…

oktober 030

2 comments:

M a W a D D a H said...

bie....miss u...

azzey said...

Sabihah: best ye? nak try le.....:)

p/s: slm kenal dari saya.....AZZEY....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...