Nov 11, 2010

macamane nak wean off ye??

tetiba aku terfikir, mcmana kalo aku pregnant lg?pastu, sanggup ke aku nak wean kan eryna??boleh ker?rs mcm kecian je...tu laa salah satu sbb kenapa aku takut nak preggy lg...aku kecian kan eryna...die mcm kecik lg pada aku...huhuhu

kenapa aku pk benda ni?sbbnye, sminggu ni, org skeliling aku sibuk laa kate, aku ni dah bleh tambah satu lg...aku tanak kate aku tanak anak lg...rezeki bukan ditangan aku...aku terima kalo dah janji Tuhan rezeki aku dah smpai nak ada sorg lg...lgpun, cik hubby tak kisah pun...dia pun mcm aku...terima kalo dah rezeki...hmmm...family pun sibuk dah kate dah bleh tambah lg...sbb tu aku makin terfikir, bleh ke nak wean eryna?sanggup tak aku???huhhuhuhu....tak sanggup rsnya....huhuhuhu

korg rs cane??eryna baru nak masuk setahun setengah..jd kalo tahun depan, eryna 2tahun, dapat adik..bleh ker???

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...