Nov 29, 2010

Teringatnye kat Eryna…

kalo diikutkan ati yang amat2 laa rindu kat Eryna, aku rs mcm nk berenti keje n jaga dia kat rumah…walaupun baru sekejap aku tinggal die kat taska, aku tetap teringat kat die…tp apa bleh buat…kdg2 rs mcm tak cukup waktu yang ada untuk aku bersama dengan Eryna…kecian die…weekend je punya masa bergelak ketawa dengan umi n abah…

eryna dah kenal cat (kucing)

eryna dah tau sebut ayam

eryna dah bleh tunjuk mane satu tortoise, mana satu lembu, mana satu labah-labah…even die dah bleh sebut sume tu…hmmm…

eryna dah pandai geli tgk cicak, tgk cacing, tgk ular…

bila tunjuk gmbr bby, dia akan kata “adik”.bile tanya ‘eryna nak adik tak?’ die mesti geleng2 kepala…faham ke die atau cuma sekadar menjawab pertanyaan umi?ape jua soalan yang ditanya pasti dijawabnya…biarpun jawapan itu aku sendiri pun tak paham…heheh…tp die mesti jawab…

rindunya eryna…

november 012

november 087

november 096

tunggu umi datang amik pkul 5 nnt ye sayang…

-_-

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...