Dec 19, 2010

4 hari tidak bersiaran..

sori sgt2 ye kawan2..aku demam ari rabu baru2 ni..niat untuk puasa pun terpaksa dikuburkan…sedey sgt tp dah terpaksa…aku redha je…yang penting kesihatan aku dan eryna…ye laa, bile aku demam, means eryna tak dapat manja2 or perhatian dr aku sebaiknya…dahla cik hubby kursus…keseorgan…huhuhu

aku g klinik ari rabu tu, jumpe plak doktor baik punye…die check2 aku, confirmkan aku bleh keje ke tak..pastu, doktor ckp, takpe laa..sy bagi cuti..esok dah khamis..sy bg 2hari terus ah…rehat je kat rumah…aku pun senyum je…walaupun badan tak sihat, dlm ati tetap suke bile dapat cuti…wlaupun aku cuma bleh duk rumah saje2 je…hehehe

tp yang pasti aku bukan duduk je kat rumah…keje rumah tetap berjalan..kalo tak, tak makan laa eryna tu…heheh…

yang pasal ini…aku dah settle kan dengan adik ipar aku ari rabu tu jugak…die jugak laa yang teman aku seharian..alhamdulillah die bleh terima…nak buat cane katanya..dah takde jodoh…tp aku tetap marah pada org ‘tu’…dah kawen, still cari adik aku…benci…lelaki yang tak sedar diri….huhuhuhuhuhu

ape lg nak cite?byk jugak….tp aku buat entry lain laa ye…hehehe….rindu nak blogwalking..tp tak menyempat lg..sorry ye kawan2…sayang kamuuu

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...