Dec 9, 2010

aktiviti hujung minggu?

di trg, esok dah cuti..heheh…jd, aku nak tau jugak, biasa korg buat ape ye dengan family ke kawan2 ke hujung2 minggu ni?

aku?ntahlaa..dah abih dah kuala terengganu ni aku jelajah..baca elok2 ye, ‘kuala terengganu’ jd maksudnya, takde laa smpai ke dungun kemaman segala..hehe…skrg ni trg monsun..jd mmg agak tak seswai laa nak jalan2 ni…disebabkan itu laa, aku dah takde idea dah nak kemana musim2 mcm ni…heheh

niat dihati dari eryna umur stahun lg, aku nak pegi zoo kemaman tu..tp oleh sbb eryna mcm blum minat lg masa tu, aku tangguhkan xtvt tu smpai laa skrg ni, eryna dah lebih dr minat dah ni…musim ujan lak…mcmane nak g nih…terpaksa laa tgk yang dlm tv dulu…hehehe…

esok nak buat ns lemak laa…dah lm dah tak buat..eheheh…ujan2, makan nasi lemak panas2..wahhh..marbeles kan?heheh…

kalo laa esok lusa hujan je kejenya, nampak gaya nya, duk rumah jelaa kami sekeluarga..abih2, pegi rumah mak..hehe…tv jela jd teman..tp masalah aku ni, eryna tak minat tgk tv..die hanya akan tgk bile ada iklan hotlink dengan lagu tv3 tu…yang lain, sorry laa…kartun ke ape ke, die tak minat…kalo dh bosan sgt, die akan mengamuk smbil tunjuk2 kat pintu rumah/tunjuk kasut dia…meanings, nak ajak keluar laa tu…aduhai, anakku, ujan2 ni, mcmane nak keluar…huhuhuhuhu

korang punye aktiviti hujung minggu cane plak?kalo ujan ape korang buat ekk?bg idea sket..hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...