Dec 14, 2010

baju baru eryna

sblm aku bercerita panjang, utk pngetahuan semua, badan eryna boleh dikatakan kecik untuk umur die…slalu laa tok(mak aku) die tanye aku tak bg mkn ke ape ke…tp doktor takde plak kate ape2..cume mmg Tuhan jdkan die kecik…heheh..doktor ckp selagi die nampak aktif, minum susu, mkn, n proses pembuangan die ok, then semua pun ok laa…jd, aku takde laa risau sgt..tok die je laa yang risau..hahaha

bukan itu yang nak aku cite, aku nk cite dah lama aku tak beli bj eryna..disebabkan bdn die yang tak byk membesar, bj2 yang untuk umur setahun pun die pkai lg…pdahal die dah 18bulan…(jimat aku kan..heheh)tp dah nak buat cane…bj bleh pkai lg..aku tanak ajar sgt anak asyik pkai bj br je…nnt die selalu nak bj baru..tak ke susah tu??hehehe(alasan msti konkrit punye)

last aku beli bj eryna mase nak raya puasa…yg ni ha…

Picture 040 jd, semalam aku tgk laa butik2 online nih…berkenan laa satu ni…murah je die jual…tu yang aku beli..nak tgk??ni haa

dec 003 panas lg nih..br je amik gmbr nih..hehehe..suke2 aku suke…hehhe..aku kurang minat eryna pkai skirt sbb die lasak…aritu ada laa aku pkaikan die skirt, tak lama lepas tu, ada laa luka dekat lutut tu…adoiii…yang sakit ati nye time nak mandi..kan pedih…jd aku amik tu sbg pengajaran, no more skirt until she’s 3/4years..heheh…bleh gitu??

tu jelaa kot yang aku nk cite..geram aku tgk bj2 bdk pmpuan nih…ni laa masalah untuk kaum ibu yang ada anak pompuan…rambang mata sehh…geram je tgk…heheheh

owhh…lupe nak bgtau mana aku beli..aku bukan page kat FB je…kalo korang nak usha, tgk SINI

4 comments:

umialya said...

eryna 1 1/2 tahun dah ye.. cepatnya masa berlalu..
cantik baju tu

Mata Hati said...

comenya budak eryna ni.. mesti happy sgt bila maknya belikan pakaian baru.. :)

salam ziarah puan sabihah.. thanks kerana sudi ziarah blog terpencil saya tu ..:)

M a W a D D a H said...

bie..aku tag mu join giveaway..jom la join...:)

Sabihah said...

umialya : cepat kan?rsnye baru lg tgk die blajar merangkak...huhuh

Mata Hati : TQ sbb sudi jenguk blog sy jugak..

Addah : mu ni, sokmo tag aku..doh aku nok tag sape...huhuhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...