Dec 6, 2010

bonus akhir tahunnn…yeeeehhaaaa…

ari khamis aritu, pihak management ofis aku ada laa bg email ckp nak bg bonus akhir tahun ni, ye laa, kan mase raye aritu aku ada cite kan…ofis aku tak memperuntukkan untuk bonus…jd bile dgr je ada bonus, masing2 pun hepi je…:) tp aku punye blum masuk lg…tak tau masuk byk mana…tp aku dah niatkan dlm hati..kalo dpt byk, aku nak bg sedekah sket…

ye laa..dah confirm2 tu duit lebih kan?? gaji yang bulan2 tu mmg dah ada komitmen ke mana2..jd, bonus jelaa yang bleh nak sedekah pun…blajar senangkan hidup org, insyAllah Tuhan akan permudahkan segala urusan…AMINNN…

lmbtnye masuk bonus…nak check ni masuk byk mane…hehehe….tak sabar2 nih…hehehe

duit oh duitt…

duit

2 comments:

wahida said...

uik...bestnyer nak dpt bonus...congrate yer...sedekah la kat sini sikit...ekekekekekek...

Sabihah said...

hehehe...
alhamdulillah laa dapat jugak merasa bonus akhir thun... ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...