Dec 8, 2010

cerita 1 muharram

apa korang buat cuti semalam?ehhehe…aku?takde buat ape2 pun…pagi2 bgun kemas rumah sket…mls masak…hehehe

bersiap2 pastu makan roti tempayan dengan ayam tandoori(wah..mabeles)then g pos mini jap check apa2 yang patut…pukul 12 gitu g rumah mertua, makan tghari(betapa pemalas nya aku ni..mkn pun rumah mak…hahaha)

lepas makan pegi bandar jap..cr barang2 keperluan rumah jap..heheh…pastu balik dlm pkul 5petang..smpai rumah, tlupa nak beli jajan..so, aku pun dengan (buat2) rajinnya, buat laa jemput2…heheh…

mlm, eryna tido awal..pkul 8 dah tido dah..ye laa, seharian die tak tido…lepas mandikan die, mkn n minum susu, bg tido laa…aku buat kue tiaw goreng je…hahaha…pastu tgk malaysia lawan laos…tak tau sape menang sbb aku dah tido sblm abih game tuh…hahaha..

sekian berita untuk semalam..wawawawa

3 comments:

wahida said...

wah...bestnyer...senang umah MIL dekat kan? tumpang makan sekali....

artkaiser said...

patot bie wat openhaus sempena taun baru..hahha..bulih kami yg bujang ni makan free..hahhaa

Sabihah said...

wahida : betulla...mmg best..kalo weekend je, jarang laa masak kat rumah...hehehe

artkaiser : hahaha..wat openhaus?kang wak kang tadok org sudi mai plok...nnt ye kalo ada rezeki lebih, b wak...^_^ TQ sudi jenguk blog b yang tah ape2..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...