Dec 6, 2010

sabo ajelaa…

sabar tu sebahagian dari iman…kn??sabar2…heheh…

aku perasan sgt, lately(sejak aku consume vit2 dari shaklee), aku jrg sakit/pening kepala…kalo dulu, byk keje / sibuk kat ofis, ada masalah keje, masalah dengan bos ke, msalah dengan ofismate ke(kebykkan masalah aku sume datangnya dari ofis…-_-) aku pasti pening…kdg2 migrain…teruk jugak kdg2 smpai aku tak bleh tido mlm, makan muntah, driving mmg sah2 kene elak…hehehe….kdg2 jelaa yang jd cmtu..biasa nya pening jelaa…tp lately, aku mmg jrg sgt pening…rs enjoy je…ntahlaa…smada sbb aku consume shaklee ke org takde buat masalah dengan aku lately…

tp mmg ada jugak masalah aku diofis ni….tipu ah kalo aku kate takde masalah…mmg ada..mcm mak aku penah kate, kat mane2 pun kite pegi, pasti ada org tak puas ati dgn kita…kita hanya manusia biasa kan?sabo ajelaa…

semalam, mak aku baru balik dr langkawi…die pegi dengan rombongan p******ta..jd sume wanita2 yg pegi…skali balik, bwk beg 3 biji, kotak besar 4biji..aku tanye laa, mcmane die bawak byk2 tu…korg tau ape jawpan nye??die senyum then jawab, kalo kite suke tolong org, pasti ada org tolong kite… rupa2nya, masa nak balik tu, ada laa hamba Allah ni suami isteri yang baik ati, tolong mak aku…mak aku pesan kat aku, kita kene selalu tolong org, insyAllah smpai masa, org akan tolong kita..ikhlaskan hati…Allah pasti tau niat kita…

sabar ajela….^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...