Dec 27, 2010

sedih + kecewa

arini…mood aku kurang agak down…ntah laa…

sedih sbb aku belum cukup sabar untuk dugaan ni…tp mcm yang kite biasa dgr laa, Allah takkan uji kite kalo Dia tau kite tak mampu dgn ujian tu…means, aku mmpu laa kan?tp aku hanya mampu bersabar…huhuhu…*nangis.. -_-*

kecewa…sbb tak dapat apa yang diharap2kan…betul, tak semua yang kita nak kita akan dapat…kita mintak apa yang kite nak, tp kita dapat apa yang kita perlu…tp aku cukup2 kecewa sbb apa yang aku nak bukannya benda yang besar..bukan barang yang mahal..cukup sekadar keprihatinan dan perhatian…*nangis lagi…*

sabar ada batasan nye..kan2?aku masih lg cuba untuk bersabar…tp smpai bila tu, hanya Allah yang lebih mengetahui…takpe…ujian ni pun takde laa smpai perlu pergi berperang ke apa ke…senyum laa bee…u deserve to be happy… :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...