Dec 27, 2010

tetiba rs hepi sket…

pagi td aku mcm sedih je kan…tp tidak lg..hehehe

berita2 yang buat ati aku gembira…

  1. esok mlm, ofis kitorg buat mkn2(dinner laa tu)…so, aku dengan semangatnye pegi cr kain nak buat bj..hahaha..tp aku takde laa harap sgt baju tu siap sebab mmg masa yang ada masa tu tak smpai seminggu…tanak laa paksa tukang jahit aku buat cepat2 kan…kecian jugak die…tp, pkul 2 tadi, tukang jahit tu msg ckp bj dah siap…yeeeaaaahooooo…bleh pkai bj baru..nnt aku upload gmbar ye…heheh
  2. lately, susu aku agak kurang sket..so, aku pun mencari laa penyelesaian secepat mungkin…pastu aku jumpe ostematix dari shaklee…trus order…hepi lg…
  3. kerepek pisang yang aku order minggu lepas dah smpai(yang ni pun dikira membuatkan aku hepi jugak ape…heheh)

jgn marah ye…ntah ape2 je entry ni kan??

2 comments:

wahida said...

as long as u hepi dear...jgn sedih2 lg tau...

Sabihah said...

TQ dear..:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...