Jan 11, 2011

11/01/11 and buffered earning

cantik nye tarikh arini…bos aku dpt bby baru arini…perempuan…mykid anak die msti cantik kan? 110111-11-xxxx…11 kat tengah sbb beranak di terengganu.hahaha

aku pun ada jugak teringin nak tarikh lahir anak best ni…arini punye dah melepas…tinggal 11/11/11 sbb bile ari tu mesti my kid jadi 111111-11-xxxx wahh…cam best..smpat lg nih..hehehe…

lama dah aku tak update blog nih…takde laa bz sgt cume tak sempat…ye laa, kat rumah, aku jarang online…kat ofis je..kalo dah kat ofis tu paham2 jela..segan jugak..kang ada yang lalu lalang belakang aku nih, tgk aku duk update blog je..ada yang hangin satu badan..hahaha….

pada hakikatnya, aku tak byk keje lg nih..masih menunggu drwg2 dari arkitek n engineer yang tak sudah2 lg…bile dpt je drwg2 tu, jeling pc nih pun aku tanak…tak sempat weh..lmbatnye..sbb aku dah tak sabar nih nak buat keje…lama dah aku tak buat keje2 yang menimbun gitu…kdg2 teringin jgk..hehehe

niat dihati, lepas siap je projek nih, aku nak amik cuti panjang sket…nak rehat kononnye.biasanya takde rehat2 pun..duk rumah, sibuk keje rumah laa plak kan??

BE??aku slalu jugak laa tgk benda nih jd topic sesetngh bloh..aku tak paham sgt bab2 BE nih…rsnye, umo blog aku dah masuk setahun ni, takde satu pun BE aku dapat..nape eh??agaknye aku ni takde luck kot…lgpun yang bc blog aku pun, tak rmai pun…hehehe….mekasih la pd mereka2 yang masih setia baca blog aku…aku pun jrg tinggal dr baca blog korang cuma aku tak tinggal jejak je…segan nak komen ape2..aku takut komen aku tu lari tajuk..hehehe…jgn marah ye??

p/s : ..pnjang entry kali nih…qada dah brape hari tak update nih…hahah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...