Jan 27, 2011

aku keje ape sbnrnye??

semalam aku dpt satu komen

komen czar

sblm2 ni aku tak penah bgtau aku ni keje ape kan?aku keje kat company swasta je..bukan kakitangan kerajaan laa maksudnye…hehe…

cuba laa teka aku keje ape sbnrnye??heheh…meh aku tunjuk gmbr kdaan meja aku untuk semalam…

jan 001

jan 005

jan 014

owh…lupe nak letak gmbr kertas yang beso tu…

jan 006

cuba teka aku keje ape??hehehe

mcmane nak cite ye?

aku keje sbgai pembantu jurukur bahan(QS)…korang tau tak ni?huhu…aku dulu masa mula2 masuk blaja pun, aku tak tau kos ape yang aku amik ni…tak paham lnsung…yang aku tau, aku duk di bidang construction..

aku join kos ni sbb ayah aku yg rekemen..sbbnye die kata QS ni senang..seswai dgn org pompuan…tp bile aku dah masuk 6tahun dah keje ni, aku rs aku tak seswai dgn keje ni…kalo engineer lg laa tak seswai..sbbnye dulu, aku nak jd engineer, ayah aku tak kasi…so, aku nak keje ape??hahahah…tp aku gagahkan diri jugak…keje laa jugak…biarlaa ape pun, aku sabo kan jelaa diri aku ni…

untuk me_czar, mungkin kita sama kot sbb aku tak tau ko keje ape kan?ehehe…takpe…keje ape2 pun takpe asalkan halal dan berkat gaji kite tu..kan2??

p/s : rindu dgn kawan2 UTM yang sama2 blaja dulu…bile nak jumpe korang nihhhh

5 comments:

me_czar said...

Hahahaha.. siap print screen pulak..

Yes, we are in the same profession. Tahun berapa grad dari UTM? Skudai kan?

wahida said...

saya dulu pun UiTM jugak...shah alam, awak UiTM mana?
mcm heavy je course yg awak amek tu...huhuhu...

Sabihah said...

me_czar : sy diploma je...tahun 2005 grad..heheh

wahida : sy grad UTM laa..heheh...takde laa heavy sgt..cuma pada sy yang kurang minat ni, nmpak berat laa..hehe ;p

muniefithrie said...

bie,kat org xrindu ke??org pun blajar utm gak..hehe

Sabihah said...

rindu...mesti rindu...muni lg b rindu...kawan dr sekolah tu...bile nak jumpe nihh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...