Jan 5, 2011

arini dah rabu…

skejap nya masa blalu kan?arini dah 5 hari kita ditahun baru…hari ni jugak laa hari terakhir bulan muharam..esok dah masuk safar dah…huhuhu..dlm tak sedar je…

mengantuk gile arini…rs nak tido je…mcmane nih??tu laa biasa mlm2 aku tido awal..smlm tido lmbt..sbb duk sibuk main game…hahaha…aku mmg kaki game..tp bkn game yang bdk2 laki main tu, aku main yang simple2 je…takde laa tembak2…sejak kawen n branak ni je dah kurang sket main game..hahahah

smlm cik hubby pegi keje(slalu je kene tinggal skrg nih)pkul 10 gitu, aku pun start main game..hahahahahah…eryna??tido dah die…biasa laa..pkul 9 – 10 die tido laa..umi enjoy laa..hahaha

mengantuk laa..cane nak buat ni?????

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

main game aderlah best
ekeke..
aku pun sama
curik2 masa main game
time ade mood mainlah
time takde..
hampeh.

cerita ceriti.... said...

Mase yg paling enjoy ialah mase semua anak2 tido. Same la kite....

Sabihah said...

hahah..betul laa tu...

wahida said...

mmg sekejap masa berlalu kan?
p/s: saya suka game sudoku..hehehe...

YAYA AZURA said...

dah safar? bubur syura pon dok dang makan lagi...

Sabihah said...

wahida : saya pun suke...hahaha...

kak yaya : thun ni xramai yang buat kan?tak mcm tahun lepas...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...