Jan 11, 2011

byk benda kene tapis laa

td, aku ada buat satu entry..entry yg panas jugak laa…dah siap2 taip, bile aku baca balik, aishhh..tak bleh publish nih…bahaya…byk benda kene tapis laa..jd, tak leh pg laa…nnt aku tapis sume dulu…byk mata yang membaca…byk hati kene jaga..kan2??

so, aku nak cite benda lain ah…lupe nak update, pasal PB aritu..kan aku cite cik hubby tak pcaya korset ni bleh bg aku kurus..kan??tp lepas aku bincang elok2 dgn die..cite kbaikkan2 PB ni(mcm aku yakinkan dia masa aku nekad nak BF laa)..mmg satu kputusan yang besar…alhamdulillah, cik hubby bg aku beli..siap nak support sume lg…best tak??BEST LAAA…lgpun kawan aku bg offer baikk punye…hehehe…

p/s : aku buat keputusan bukan untuk org lain..untuk diri sendiri dan untuk cik hubby jugak…kan2?? ;p

3 comments:

wahida said...

n3 yg panas tu yg den nak baca tu...hehehe..cepat2 publish!!

Sabihah said...

wahida...nampak gayanye, takde sape pun bleh baca entry tu...hehehe...takde la panas mana pun...but i think, takleh laa...sorry ye dear..i buat entry lain... :)

Papa Mifz said...

betul2...kdg2 sebelum kita decide nak post entry kene pk byk2 kan..yer la mana tau leh wat org marah ke kan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...