Jan 4, 2011

bz sgt ker??

sbnrnya takde laa bz sgt pun cuma aku tak sempat nak menulis..byk benda nak tulis ni…

kdg2 tensen jugak kan?bile ada benda nak crita tp takde tempat nak bercerita…hehehe….bile ada masal terluang plak, hilang sume benda nak cite…sabo ajela….

baru2 ni aku bdk ofis aku, AZJ (bukan nama sbnr), kene demam denggi…masuk wad ari selasa 28hb dec 2010…tp mmg sblm tu die demam je..bile dah lama sgt dah demam ni, die pegi laa hospital..doktor check darah, pastu confirm die demam denggi…yang keciannya, dia masuk wad skali dgn mak dia…mak die pun dmam denggi jugak…

masa tu, kami2(bdk2 ofis) ada laa call2 die, die bleh je buat2 lawak dn kami2 sume…pastu ari jumaat, dpt satu msg dr HR kata AZJ kritikal…mcm tak sdr gitu…tak kenal org dah..tkejut jugak laa…petang tu jugak aku g tgk…

ya Allah, aku tak bleh tgk lama2 mmg sedih…sbb katanya kmungkinan besar kuman dah masuk otak…die mengadu sakit kpala…mmg dah tak kenal sape2 dah…aku pun tak tau nak buat cane..doa jelaa yang mampu kami sume bg…

alhamdulillah, semalam dpt tau, dia dah elok dah…kami sume rindukan gelak tawa dia..mmg, die mmg seorg yang kelakar…suke mengusik kami2 yang perempuan ni…bile tgk die sakit, tersentuh ati rsnya…tp syukur laa die dah sembuh dah…kami pun berharap, cepat2 laa die dapat keluar dr hospitalllll…

“Birrrrr….cepat2 balik ofis….keje byk niiii….”

hahahahaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...