Jan 26, 2011

dah lama wehh aku tak keje gile gini…aduhaii

penat nye rs..hampir setiap mlm sminggu ni aku tido lmbt..kaalo tido awal pun, pkul 3 pagi sure bangun buat keje..

korang mesti pelik kan?keje ape laa yang smpai ke pagi2 bute ni..ape bleh buat, dah nasib badan…sabo ajelaa…aku pun tak tau smpai bile laa aku kene stay up gini..sampai projek siap ke atau smpai projek start tender je ke atau selagi aku mampu..hehe..kalo dah tak mampu, takyah paksa2..kan?

dah 2 ari aku cari2 pasal heartbeat ni..korang penah tau ke?mesti tau kan?aku je yang byk ketinggalan…hehehe…aku tak sempat nak join sblm ni…sibuk sangat katanye..hahah

jd pada sape2 yang tak tau lg, sila laa klik pada gmbar dibawah dan jom join aku…mane tau kalo ada rezeki kite sama2 bleh dapat untung..kan??

468X60a

2 comments:

me_czar said...

Salam..

Dok baca pasal projek la, tender la.. Nak tau jugak kerja apa ya?

Kot manalah tau sama profession pulak kita :)

wahida said...

saya pun baru minggu lepas letak heartbeat...hehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...