Jan 23, 2011

entry yang ke 101

rasa mcm skejap je masa berlalu..kan?tak sangka..usia blog ni pun dah stahun lebih…ish2…aku masih lg begini dan disini…

sama jugak dgn hidup kite..tgk anak masa tido…ya Allah, skejap nye masa berlalu..kdg2 aku terpk, agak2 nye mcmana hidup aku 10tahun yang akan datang…bile pk masa 10tahun yang lalu, aku tak penah pk pun aku akan duk di bidang aku skrg ni…hehehe

tp aku bersyukur sgt2 sbb aku dkurniakan rezeki yang halal(insyAllah)…suami yang amat2 memahami..anak yang comey dan nakal baik…alhamdulillah..TQ Allah…

kehidupan kami sekeluarga pun alhamdulillah semakin hari semakin stabil dari segala segi..ye laa, kata org tua2, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri…yang penting, saling tolak ansur, memahami, dan ada give and take…terima dia seadanya…

ish..aku dah mula merepek2 dah ni…asal nak cite hal entry ke 101, tp dah menyimpang jauh plak…tp takpe laa…sama je..yang pasti, aku pun tak sangka aku bleh smpai ke tahap ni dlm dunia blogging…sume berkat kawan2 blog yang tak jemu2 berkunjung ke blog aku yang tak sberapa ni..TQ sgt2…korang sume bg aku semangat untuk teruskan..insyAllah selagi ada daya, aku pasti menulis…^_^

ni aku nak hadiahkan something untuk pembaca2 tegar blog aku…walau korang tak meninggalkan sebarang jejak, takpe..aku tak marah…

imagesCAX5BGD3hadiah ape?pandai2 laa korang beli sendiri kat kedai nak apa…hahaha…

p/s : jgn marah ye… ^_^

3 comments:

muniefithrie said...

Huhu..ingat nk bg adiah apa td..br je nk excited..hehe..tula psl,sekejap je kan ms berlalu..mcmna 10 tahun lg kite ni..

M a W a D D a H said...

bie...nok hadioh best...hehe..ok gak beli kat kedai, bie bayo...lalalala

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

salam.. thanks sebab drop by my blog.. Saya dah jadi follower awak.. wink!! wink!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...