Jan 5, 2011

harry potter…

sape suke cite ni sila angkat tangan…heheheh

aku suke gile tgk cite nih…(jgn kata aku mcm bdk2 k??) tp mmg aku bleh tgk cite ni hari2…aku ada simpan cite die dr siri yang mula2 smpai 2nd last…yang baru2 ni punye, tak mencari lg..tak menyempat aje kejenya…

biasa aku tgk time kat ofis je…lebih2 lg time mengantuk mcm arini..tp jgn salah phm..aku takyah tgk pun gmbr2 tu, aku dah bleh hafal dah dialog2 dlm cite tu..hahaha…fanatik tak aku??

cik hubby aku slalu kata, aku mcm  budak2…cite tak realistik pun suke tgk…abih tu, die suke tgk cite tamil yang org terbang2 tu realistik ke??hahaha…lain org, lain minatnya…lain org, lain pendapatnya…kan2??

skrg ni pun aku tgh bukak cite harry potter 1st year…ni time ron nak tewaskan wizard’s chess..kalo sape2 ingat laa..lepas ni nak smbung 2nd year, 3rd year and smpai abih..hahaha

Sorcerer's Stone masa ni harry muda lg..comey lg..heheh

p/s : harap2 laa bos aku tak baca nih…kalo bos baca, sorry bos…keje i jalan tau..cuma telinga i mendengar cerita ni..i tak tgk pun… ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...