Jan 16, 2011

KEJE WEHHH

sminggu dua ni, aku perlu dlm mood keje…mood tu perlu maximum sbb nye keje byk wehh…

huhuhuh…keje2 yang menimbun ni bukan sbb aku tangguh keje tau..jgn silap phm plak..ni sume sbb keje ni sume dtg dlm waktu yang sama…mcmane tu?huhu…sabo ajelaa bee…

ok…skrg ni aku perlu tenang…alhamdulillah, supplement2 yang shaklee yang aku amal membantu aku sedikit sebyk…kalo dulu, bile aku dlm kdaan ni, mesti mood aku agak tegang…muka aku kurang berseri(org kata)..pastu tensen…tgk bos pun rs benci..tak tau knapa..aku rs mcm die yang buat aku jd byk keje gini..padahal bukan die nak pun..tp aku tetap jd tensen tgk die…jht tak?tp minggu lepas n minggu ni, aku ok je..keje mcm nak g*** tp aku bleh lg relax2..bleh lg gurau2 dgn org keliling aku…kawan2 ofis pun noticed benda ni…bile aku pk2…mungkin salah satu faktornye, pengambilan supplement yang teratur…alhamdulillah…

ada tak sape2 tertanya2 aku ni sbnrnya keje ape ek??kalo takde takpe laa…bukan ape, kadang2 bile aku bercerita, aku cuba cr jalan nak cerita dlm bahasa yang org ramai phm..nature keje aku ni, sesetengah org tak phm kalo aku cite…contoh paling dekat, mak aku laa…stiap kali aku cite pun, die still lg tanye soklan sama…haha..tp takpe, aku still jawab jugak…mcm dlm iklan tu … “burung apa?” tanye byk2 kali pun, ayah still lg jawab…aku tau, aku kecik2 dulu, nakal…slalu tanye soklan2 ni byk2 kali…jd, ape salahnya mak aku tanya soklan sama je stiap kali..kan??jawab jela..bukan abih duit pun…hehehe

ape nak cite lg ni?dah laa…aku nak smbung keje..nnt kalo aku free lg, aku tulis lg…hehehe ^_^

1 comment:

Shaheila Malek said...

best nye dah keje, sy as student lom tentu menjamin kerja yg baik lagi ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...