Jan 23, 2011

patutlaa…

aku pun pelik nape laa takde org komen blog aku 2 3 hari ni…pagi td br aku tau..korg tak bleh nak komen eh?aku mane laa tau beb…thanx to oneyani sbb sudi bgtau aku…

tp template baru ni, ada satu aku tak paham..nape laa kat atas tu die tulis undefined?aku tak tau laa knape..aku tak reti laa…ada sape2 bleh tolong aku??????

6 comments:

Pembawa_Wacana said...

ok dah boleh komen.... :)Pasal undefined tu..try cek dkt html dier...

M a W a D D a H said...

ekceli..aku selalu terjah blog mu...tapi jadi silent reader yg berjaya jer...hehe..

maybe template ni yg mcm tu or kalu nak tengok pada html, kena belek satu2 la...

cerita ceriti.... said...

Ptt ler tak blh nak komen....

Sabihah said...

dah bleh dah...sume pun dah settle..TQ sume...heheh

adah : aku pun sokmo terjah blog mu..baca sokmo blog mu..tp silent reader yang tegar..hehehe

oneyani said...

ahaha dah setel pon..cane bole keluor tarikh tu?gigih ni buat..ahaha

Sabihah said...

tadok laa gigih sgt yani..try and error je..kalo jumpe, ok laa..kalo xjumpe, mmg tukar balik ah template nih...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...