Jan 27, 2011

semalaman tak tido

ok, oleh kerana korg dah tau aku ni keje ape, so, skrg aku nak cite pasal projek yang aku tgh buat ni…hahaha…(cam best je kan??)hehehe

ofis ni cuma ada 4org je staf(termasuk aku)…baru2 ni company ni dapat laa satu projek best…mmg best..beso woo…kire untung juta2 laa ni…projek ni mmg baru bg kitorg…mmg tak penah kitorg buat sblm ni…tp aku tak bleh laa cite lebih2 pasal projek ni..ye laa, benda ni sume rhsia kjaan malaysia laa kan…hehehe

aku bukan nak cite pasal projek nih, aku nak cite mcmane kitorg keje lately…siang2 mmg sah2 wajib2 kene datang keje…bos2 aku(3org lg tu adalah QS, aku asst. je..hehe) lepas pkul 5 je, sure stay back smpai malam…aku?mane bleh stay, cik hubby ngan eryna nak letak katne kan??

tp aku bukan laa balik smbil lenggang2 kangkung…bwk balik rumah sume drwg2 ni…buat keje kat rumah…(nasib baik aku ada komputer kat rumah, kalo tak..tak tau laa) kadang2 3 4 pagi baru tido..ye laa, keje punye pasal…keje yang ada dateline…jd, nak tanak, kene kejar jugak laa kan?

arini, dokumen tu sume nak kene anto..semalam, bos2 aku tak balik rumah…pagi td baru balik…aku smpai ofis, diorg baru balik..kecian kan?tp ape bleh buat..dah nasib badann…hehehe

alhamdulillah..siap jugak laa projek cemas Pakej 1 tu…lupe nak bgtau, projek ni ada 7 Pakej…arini bermula laa kepeningan untuk Pakej 2…gap untuk anto dokumen setiap Pakej cuma lebih kurang seminggu ke dua minggu sahaja…jd, lepas dicongak2 lebih kurang bulan 4/5 baru aku bleh rehat sket…jd, selagi tak abih ketujuh2 Pakej ni, aku masih SIBUKKKKK…jd, sorry sgt2 kawan2..aku tak sempat nak BW blog2 korang lg…SORRY SGT2…

p/s : lepas abih je projek ni, aku nak plan buat projek jalan2 dgn cik hubby laa..best nyee..g langkawi?g sabah?g KL pun besh…bleh jumpe kawan2 kan?? ^_^

4 comments:

M a W a D D a H said...

gi melaka...:)

Sabihah said...

nakkkkkkkk..tp kne ada kelulusan cik hubby dulu ye adah...^_^

M a W a D D a H said...

hehehe..orait..aku leh tunjuk jalan ker mung...:) oh ya, aku balik raya cina..seminggu..

Sabihah said...

adah : raye cine aku bzzzzz... :((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...