Jan 1, 2011

tahun baru..azam baru...2nd eryna??

salam blogger...masih berjaga?heheh..aku tak penah update blog time2 cani..mlm ni, teringin plak nak update...

ape azam baru??aku??mcm2..tp cuba pk, azam tahun lepas, dah tertunai ker?kadang2 aku pk, malu nak buat azam baru bila tau azam thun lepas pun tak tertunai lg..kan2??tp kene pk jugak sbb bg aku yang penting rancang dulu...yang tentukan, bukan kita..insyAllah yang terbaik menunggu kita..betul tak?

thinking of 2nd eryna...bleh ke ni?aku tak kata aku nak tp aku tanak kate aku tolak rezeki...kalo dah rezeki aku, aku terima...lgpun, tgk org ada bby baru, teringin jugak kan??heheheh...

bila pk pasal bby baru, cane nak wean off ye?takde sape bleh bg pendapat ker?nak lepas eryna menyusu pun tmasuk salah satu azam aku tau...sbbnya skrg ni pun eryna still BF..mlm2 still bgn untuk BF..cane kalo aku preggy, pastu die blum lepas susu?aduh...mls nak pk sbnrnya, biarlaa die blaku sendiri tp kene pk jugak??hehehe...org kata, menyusu ni byk kene sabar...skrg ni pun dah sabar byk dah..kalo preggy nnt, cane laa aku yeee..huhuh..sabo ajelaa kan?

td aku g PC fair dkt TTC trg ni...sempat lg smbar P1 W1max satu..hahah...tamak tak?celcom bband dah ada..tp pakej die bg mmg murah...aku pun,ape lg, smbar je laa...yang celcom tu, ingat nak terminate je...hehehe..pkai 2 pun tak guna kan??jd, bnda ptama aku beli untuk tahun ni benda ni laa...yang aku tgh pkai ni...hahaha..bleh tahan jugak..^_^

k laa, ape2 pun, slamat tahun baru 2011...apa azam baru korang??cerita laa....

4 comments:

mamaqari said...

slmt thn baru buat sabihah and family=)

wahida said...

awak, saya malas nak pasang azam...x terbuat..hehehe..

Sabihah said...

mamaqari : TQ2..u too

wahida : kdg2 sy pun mls tp nak jugak buat..hahaha

amalina said...

epy new year, bie.. amy suke kalu azam bie tahun nie, nk + bby.. azam amy lak tahun nie, nk bby gak.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...