Feb 11, 2011

bile cik hubby keje mlm

hmm...aku bukannye tak bleh tido je tp kadang2 aku sayang dgn masa yang ada ni...jrg2 je aku ada peluang nak update blog mlm2 kat rumah..wiken lg laa payah...mek kecik tu yang menyibuk..stiap kali aku on je laptop ni, terus die blari2 datang mintak bukak lagu ba ba black sheep..huhuhu...

aku tgh layan cite adamaya nih..heheh..,tak puas ah tgk si amani ni..comey nye die...

gmbar ni curik amik kat FB die..sorry ye adik mia comey

dulu masa adamaya tutgh main kat TV3, ari2 cik hubby tgk..dan stiap kali die tgk msti die kata, 'lambat nye rmbut eryna nak panjang...nak buat mcm amani'


nampak tak bezanye eryna dan amani yang comey tu??ye betull...amani rambutnye tebal dan hitam dan comey...eryna?nipis, warna pun tak brape nak hitam mane je..aiyaa...berangan bleh laa sayang..heheheh

takpe eryna, walau mcame pun rupe eryna, eryna tetap comey dimata umi and abah...sayang umi sentiasa comey...^_^

p/s : kalo eryna dah tido, aku suke tenung muka die...muka yang takde dosa..so tenang dan jernih...hmmm

2 comments:

M a W a D D a H said...

memang comey pun eryna...napok mcm dah ada ciri2 anak dara dah tue...dah besar dah eryna...wahhh...

dak kecik memang xde dosa..sonoknya jadi dak kecik...

sebab...


nak suh org dukung....haha...

syaseby said...

samala ngn sya bie..sya pun suka tenung safi tdo..betul la muka diorg kn xder dosa..tp bila tenung shamel rs bersalah yg amat.sbb sya byk marah shamel..kdg2 cubit dia sampai tgl bekas..kl tampar tu sampai berbekas 4 jari.siannyer..pastu menyesal giler.time tdola duk usap rambut dia.kl mintak maaf slalu lagila dia naik lemak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...