Feb 11, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!


wahh..dah malam2 pun sempat lg join contest kan?takpe laa..Thanx to lina sbb sudi tag saya ye...^_^

contest ni nampak cam best laa sbb hadiah die henpon...wahh..kalo dapat ni, bertuah beno laa kan?mesti rmai contestant nih...takpe laa..rezeki mane tau kan??

ok, knapa aku nak menang contest ni??mesti laa sbb en Jejaka Terhangat pancing minat i dgn hadiah yang best tu...ish, kalo laa aku menang nih, aku nak tayang2 gmbar henpon baru aku tu..hehehe..lgpun, dah lama dah aku tak tukar tepon aku..dah masuk 4tahun dah nih..heheh...

nak tau henpon ape??e-Touch 212
bleh tahan kan??ape2 pun aku nak tag mereka2 dibawah..jom join contest nih k??







tarikh tutupnye pada : 11 March 2011 (11.59 malam)

2 comments:

karipapsayur said...

e-touch tu keluaran apa yer? (amboi.. demand sibuk nk tanya lebih2!)

Giveaway paling mudah di sini~

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...