Feb 17, 2011

Enjin Nyooorrrrrrrrrr

arini adalah ari tensen aku…tender kene anta 21hb feb…drwg baru dapat semalam pkul 5…bile check2 drwg(jgn tak tau, aku juga adalah seorg pembaca drwing yang amat2 prihatin) byk salah woooo…mcmane aku nak kire…aduhai…tensen nye…

ni laa sbb nye aku suke panggil Engineer2 ni sbg enjin nyoor..hahahaha…tak bleh pkai laa…sume nak harapkan program2 dlm pc tu…program tu jugak tukang design..tp apesal ko tak checkk??tensen nye aku….weekend nih aku mls nak dtg ofis laa…arini dah khamisssssss…mati akuuuuuu

2 comments:

M a W a D D a H said...

teruk la engine nyooorr tue bie...sian ker mung...nak aku belasah dia??

hehehe

YAYA AZURA said...

engine nyooorr ???

haha!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...