Feb 10, 2011

Heartbeat..

saje je ni..dah tak tau nak update ape kan…so, aku nak bg info sket pada sesape yang tak registe lg

1. Mula klik  sini

2. then klik pada ikon HEARTBEAT spt dibawah

1

3. pilih untuk CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat yang diperlukan2

4. Masukkan PASSWORD then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue

clip_image006

4. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah dibawah3

6. Klik Online Application then isi kesemua maklumat yang diperlukan

7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda

8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...

9. untuk dapatkan code bagi iklan heartbeat, Klik My HB!Affiliate balik

10. Klik GET A CODE

clip_image020

11. Copy jelaa Code2 yang dikehendaki

12. then masukkan laa dlm blog korang..cara nak masuk?alaa, mcm korang masukkan gajet2 dlm blog tu laa..kat tepi2 tu ha…^_^

ok…selamat berheartbeat ye…ini adalah untuk mereka2 yang minat nak cari duit melalui blog..tp takpe, takde org klik pun takpe…kalo korang beli dari heartbeat ni pun korang akan dapat manfaat jugak…^_^…tak kenal maka tak cinta…belum cuba blum tau kan??

p/s : aku pun baru je pk nak beli mug print2 dlm heartbeat nih…sape yang dah penah beli ye?cantik tak jdnye??

1 comment:

azzey said...

JOM RAMAI2 KITA JOIN HB NI. MMG BEST!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...