Feb 16, 2011

Keluarga Saya…

tajuk tak bleh tahan tu…hahaha…

ntah kenapa, arini aku teringat sgt dgn adik2 aku…(jgn tak tau, aku anak sulung k??)

aku 4 beradik, aku yang sulung…lepas aku tu laki, Lan…lepas Lan, pompuan, nama Jan.. yang paling bongsu plak, Imi…hehehe…org tua2 kata, kalo selang laki pompuan, laki pompuan ni, org panggil selang bunga..ye ke tak?tak tau laa…aku dengar aje…

Lan tu keje dah..tp tak kawen2 lg adik aku yang ni…hai..bile laa kamu ni nak kawen..akak teringin nak tumpang pelamin kamu nih…^_^ sorry laa akak skrg ni sibuk sgt..kamu ajak akak satu family makan2 kat luar pun, tak dapat pegi…mcm2 halangan ye…akak sibuk sket kat ofis skrg ni…nak jumpe kamu pun susah kan?

Jan plak, blaja lg…satu2 nye adik pompuan yang aku ada…cepat balik dear, eryna rindu nak jumpe kamu nih…^_^

Imi…tahun ni nak amik SPM…blaja laa sket..asyik nak main je kamu nih…smpai bile sgt laa kamu bleh bergantung pada mak ayah…blajar laa berdikari sket…ok??

ntah knape aku rindu dgn adik2 aku ni…mungkin sbb 2 3 minggu ni aku sibuk gile…ye laa..anak rindu jugak tp eryna aku jumpe ari2..sibuk mcmane pun still akan jumpe tiap2 hari…adik2 aku nih..alahai…payahnye….lebih2 lg yang pompuan sorg tu…balik tak tahun ni?balik laa…akak nak buat bday party untuk eryna lg…hehehehe(saje nak memancing die biar die balik kan??)

k laa..aku pun tak pandai sgt nak berbunga2 cerita pasal rindu aku kat adik2 ni..ni gambar kami masa raye aritu..

raya1 pandai2 korang laa agak2..yang mane satu Lan, Jan n Imi ye..mcm laa ramai sgt family aku nih…hehehe

p/s : eryna masa ni, nmpak botak laa sayang…^_^

2 comments:

wahida said...

awak mmg kakak yg penyayang..

Sabihah said...

wahida : takde laa penyayang sgt pun...cuma bile dah masing2 dah besar ni, kdg2 tringat skali skala...

lupe nak bgtau, dulu masa belum kawen, sy ni kakak yg garang tau..tak caya, tanye adik2 tu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...