Feb 22, 2011

Mak Dara 1st Giveaway (GA)

Irdawati Header

aku kene tag dgn YAYA AZURA…sementara ada masa lapang ni, ape salahnye mencuba kan?sape tau tetiba nama aku jd satu watak dlm drama nih…nama aku plak klasik je bunyinye kan??hehehe(dasar perasan)

k laa, jd kene bg tajuk drama nih…agak2 kalo aku letak ni, bertuah tak ye?cuba laa kan?mane tau…heheh

“HATI KERING”

hahaha..tajuk tak bleh tahan tu…jalan cerita ni bleh jd cite pasal manusia yang berhati kering..bleh jugak jd cerita pasal masak hati goreng kering kan??wahh..biar betul..aku plak exited…hehehe

oleh sbb tu aku nak tag 3 kawan2 aku yang best…

mawaddah

kak diana

fadhleela

syaseby

kepada sape2 yang nak join, jom tgk SINI or klik je pada banner tu

5 comments:

wahida said...

gud luck dear...

hehehe...mcm klaka lak tajuk tu...

syaseby said...

x malu nk tanya..bie, camner nk letak banner mak dara tu dlm entry n side bar..camner nk link ek..hehehe..x reti...kena org bgtau br leh wat..sekali da wat len kali x tanya lg..plsss ajrkn..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

nice blog.. tks sudi join GA Mak Dara.. Nantikan keputusannya pada 3 march nanti ya =)

M a W a D D a H said...

best gak idea mu nie bie..."hati kering"...menarik..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

As Salam .. Idea anda ini sungguh bernas dan menarik dan sayang jika hanya dibiarkan begitu saja..

Anda berminat untuk menjadikan karya anda ini menjadi sebuah novel.. Drama atau Filem... Sila ke link ini

http://www.bicaramakdara.com/2011/11/50-jemputan-untuk-para-blogger.html..

Seramai 50 BLOGGER bakal mendapat jemputan ke acara MC PITCH ini.. Siapa tahu mungkin karya anda akan ditayangkan di novel TV atau di semua panggung wayang di Malaysia. all the best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...