Feb 8, 2011

Parking bertingkat – ho ho ho

semalam dah anta untuk pakej 2…jd lepas je anta semalam dan pagi ni adalah masa untuk rehat sebentar…semalam tak sempat nak update blog..aku sibuk menelaah blog org2 saje..hehe

ape nak cite nih?byk weh…sabo ye..nnt aku cite satu2..hehe…

mula2 aku nak cite pasal parking bertingkat kat trg ni…kawan ofis aku kata dah nampak mcm balai polis…korang komen laa plak ye..heheh

feb 292feb 293feb 294 mmg nampak jimat ruang kan?tp setiap kali ada kete parking, bunyi yang akan kite dengar adalah amat2 laa bingit..aku tak tau laa mcmane laa org yang keje dekat2 dengan parking ni…pening agaknye…

owh, lupe nak bgtau, stakat yang aku dengar(aku tak penah letak lg kete aku kat sini) bayaran die bleh tahan laa…RM2.50 sejam / RM150.00 sebulan…quite ok laa…sebab kalo kat trg ni ada jugak 2 3 tempat yang charge RM2.00 sejam…jd, parking bertingkat ni lebih ok laa sbb ada guard(lebih kurang 3org jugak laa) yang jg…hehehe…tak kisah laa byr lebih 50sen pun kan?

tp kene phm, kete yang dibolehkan adalah untuk kereta2 yang standard sahaja..hehe…see signboard tu?? “KENDERAAN ‘SAIZ BIASA’ SAHAJA” heheheh   ;p

tak lupe..gambar my baby tgk singa  ^_^..nnt i cite…lain masa ye.. hehehe

feb 287

2 comments:

M a W a D D a H said...

dah beroperasi rupenyer parking tu...mula2 tengok cam pelik...ape benda la tue...haha...

nganga pa mulut eryna tengok singa...hehe..ayah dia pun...hahaha..

muniefithrie said...

Takutnya tgk parking bertingkat tu.. Kat ner tu b?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...