Feb 9, 2011

why blogging??

aku berblog hanya untuk kepuasan diri…bukan untuk cr glemer…kalo ada org nak bc blog aku aku ucap TQVM…aku pun cuma bercerita benda yang ada disekeliling aku..aku tak suke cerita benda2 yang aku sendiri tak pasti betul ke tak or sesuatu aku sendiri tak praktikkan…jd, kalo korg rs bosan baca cite2 aku ni, sorry sgt2…

aku tak pandai menulis sbnrnye..tak tau laa, kalo idea ada pun, aku mesti blank…heheh…sejak dari aku kenal dunia blog ni, aku suka baca je blog org…byk jugak blog yang aku bc…n mmg aku jarang2 miss entry diorg…kepada sesapa yang blognye tersenarai kat blog aku ni, aku suke baca ape yang korg tulis cuma kadang2 aku sibuk, aku tak sempat nak menerjah…sori ye geng…^_^

untuk duit?takde laa…kalo aku mmg nak duit dari blog ni, aku takkan laa smpai 2 3 hari tak update blog kan?nuff n HB tu?ala..menyelam sambil minum air..kalo ada rezeki tu, knape nak tolak kan?hehehe

kdg2 aku pelik kalo ada blogger2 yang jenis suke compare blog “blog aku ada ni, blog ko takde…blog aku gini…” excuse me sir, kite berblog ikut cara kite…jgn persendakan blog org dan jgn kritik yang buruk2..kecuali anda ingin mengajar dan mereka yang nak belajar…jgn berlagak pandai..dunia blogging ni dunia yang luas…mcm2 pesen org yang pasti kite jumpe kalo kite suke membaca…kalo kite nak org suke kite, kite kene suke org dulu kan?so…..lu pk laa sendiri..heheh

p/s : kalo setakat follower u / UV u cuma 50-60 sehari, jgn pandai2 mengajar org…anda akan nampak bodoh kurang pandai jika anda berceramah pada org yang tuli…^_^

6 comments:

M a W a D D a H said...

hehehehe...menarik entry bie hari nie...

aku suke bace blog mu sebab...



mung kawan aku...kehkehkeh..

Sabihah said...

kasar dok bahasa aku arini?heheh..sorry laa kawan...aku agak emosi sket leni...hahaha

bile nok balik ni?meh kite g tgk parking bertingkat...hehehe

oneyani said...

ahahah layan la ke orang tu kakbie..mcm yani buat blog sebab saje suke nk share..

org nk baca ke nk follow ke dok kesoh pon..janji kite hepy baca blog org lain..dok gitu?ahaha

Sabihah said...

betul doh..heheh...saye tetap hepi..cuma kadang2 naik menyampah beb...hahah...

double-X said...

Salam kak,

Dulu memang saya suka baca blog orang sampailah saya ada blog sendiri..tapi saya masih lagi lawat blog lain..bagi comments tapi yang sedihnya masih ada lagi orang yang berfikiran cetek ye?Kalau saya nak tulis sesuatu komen saya kena fikir beberapa kali dan tulis dengan ayat yang kalau boleh tak nak menyinggung sesiapa.Dan saya rasa itu adalah satu etika berblog.

Salam kenal dan salam singgah!

Sabihah said...

double-X : betul tu..sy pun jarang tnggalkan jejak pada mane2 blog yang sy lawat..tp sy tetap jd pembaca yang setia...^_^

salam kenal jugak...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...