Mar 6, 2011

AKU KEPENINGAN

jgn silap paham..aku bukan mengandung hokeyy…tetiba minggu ni keje menimbun dgn tiba2(mcm magik plak…hahaha)

tgk drwg menimbun depan mata, ati pun tak tenang hokeyy…mcamane aku nak cuti minggu depan??tp, yang pasti aku dah anta borang cuti..doa2kan aku dapat cuti..bukan ape, aku ada keje diluar sana yang perlu diselesaikan awal2.means, lebih penting lg laa kot...tu pasal aku nak cuti nih…

borang PTPTN skim ujrah tu tak anto lg…tarikh last die 10.4.2011…tak lama dah ni…nak kene g beli setem hasil lg…aiyaa…benda2 simple je, tp amat2 perlukan masa yang tenang2 nak isi sume tu…bukan ape, bimbang kot2 silap isi ke ape ke..tak ke susah tu…huhuhu

yang selebihnya, keje2 yang tidak dpt di huraikan disini..hehe…nnt bile dah slesai, insyAllah kalo ingat, aku cite kat korang sume ye?tunggu….

p/s : byk benda yang nak diceritakan tp lebih byk benda yang perlu disimpan sahaja…huhuhuh

adah, nnt laa, kalo ada cite yang klakar2, yang best2, i join u punye contest k??

1 comment:

M a W a D D a H said...

cerita mende bie...nok tahu gops...huhu...

orait..amek feel dulu okeh..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...