Mar 15, 2011

kenape ye?

kenapa bile kite(kaum hawa) sayang kan seorg laki, kite akan rs susah ati bile die sakit?tp bile kite yang sakit, knape nampak die relax je?????
bile soklan tu aku tanye kat cik hubby, die mesti jawab, “alaaa..org laki ni tanak tunjuk kalo die sayang pun” ish2..mane bleh…sayang laa kene tunjuk…kalo tak, mcmane laa kami2 kaum hawa ni nak paham korg sayang kitorg ke tak..ye tak??
aku cite ni bukan ape, cik hubby sakit minggu ni…bukan demam selsema…sakit urat…aritu die salah angkat berat..so, aku ajak laa die pegi urut…biase jelaa…tetiba tghari td, die call ckp die nak bgn tak bleh..aku rs mcm jantung aku nak luruh..mcmane nih???die mc arini…sakit sangat katanye…jd ada kat rumah jelaa dr pagi…
susah ati weeeiii…skrg ni pun aku masih lg susah ati…tak tau knape…risau sgt2…knape ye??bukan aku tanak balik..keje byk plak kat ofis nih..nak kuar2 selalu tak best laa..kang kene kata dgn bos2…korang jgn tak tau, bos2 ofis ni macamane..aku pun slalu cite kan??hehehehe
die dah bleh bangun tp kene ada org angkat..bile dah bgn, ok laa..bleh laa jalan2…tp slow2 laa…aku tak sabar nak tunggu pkul 5 nih..nk balikkkkkk
“u, tunggu tau…nnt i balik…” risaunyeeee

4 comments:

fariha said...

sabar bee..
org laki mmg camtu, slalu xnk show ape yg die rs.hehe

Daddy Ziyyad said...

eh, tapi saya amat risau kalau wife saya sakit ~ :P

Woofer Storm said...

rmntik la..moga sht sllu..amin3

follow sni^^

Sabihah said...

hehe...

fariha : mmg kan?sabo ajelaa

Daddy Ziyyad : seronok laa wife Daddy Ziyyad...^_^

Woofer Storm : romantik ke?alamak...malu laa plak...hehe ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...