Mar 11, 2011

PC Fair 2011

seperti yang ramai org tau, kat trg skrg ni tgh ada PC Fair..aku mmg dr awal lg bgtau cik hubby, aku nak beli external harddisc..so, oleh kerana cik hubby blk awal arini(khamis), die pegi round2 dulu...(without telling me first..heheh)

once aku smpai je depan pintu rumah, die terus ckp, "jom g amik duit...beli external hard disc u"(mentang2 laa i dah dpt gaji, u terlebey2 exited ye)heheh..aku jawab ok jelaa..tak kisah sgt pun...cuma cik hubby ckp murah..so, aku pun tanak laa lepaskan peluang ni kan...terus laa keluar rumah...

smpai dpn bank

aku : nak amik duit byk mana nih?
cik hubby : amik ah RM500
aku : byk nye..nak buat ape??
cik hubby : kata nak beli external hard disc...pastu ada printer murah..bley laa guna kat rumah...
aku : ok laa...

sampai je kat PC fair tu, cik hubby pun ckp, "i nak beli audio system" ...aku pun ape lg..."ooo..no wonder laa u suh i amik duit byk2..hehehe" tp takpe laa..bukan selalu kan??

nak tau ape aku beli??

ni aku punye..aku pilih..sbb duit akuuu...hehehe(RM179)
  yangni kami pilih yang paling praktikal..(RM199+RM11-glossy paper)

yang ni, terpaksa tutup mata masa beli..hmmm(RM110)

jd, lepas tambah sume..abih laa duit aku RM499..cukup2 duit yang aku amik td..agaknye cik hubby ni mmg dah kire tak harga sume..heheh...

p/s : spanjang time memilih tu, eryna sungguh mencabar kesabaran...huhuhu...tak ter ambil gambar masa tu, tak sempat..ramai sgt manusia..hehehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...