Mar 7, 2011

sape hepi MU kalah semalam?

aku??ada aku kisah?aku biasa je..tp cik hubby melompat2 kat rumah…hahahaha..

cik hubby : dahla minggu lepas dah kalah..minggu ni kalah lg…hahaha (lebih kurang laa ayat die)

aku layan kan aje..tp tak kurang kat ofis pagi ni…penyokong2 MU sume diam je..haha..aku??sampuk sket2 je..tp aku pelik, apa yang menyebabkan mereka2 fanatik sgt dengan bola ni ye?hehehe…

contoh senang…cik hubby, tiap2 hari, mula2 bukak tv, perkara pertama die tgk…sports channel…kalo semalam ke minggu lepas ke bile2 ke dah tgk game tu, arini siar lg dlm astro, tgk lg..tak puas2…

dulu kalo aku kata, ‘tgk siaran ulangan jelaa kalo tak terbangun nak tgk pkul 2 3 pagi…’ die jawab ‘tak best, keputusan dah tau’..dah ni, keputusan tau minggu lepas dah, arini nak tgk lg…adoyai…kalo dah minat tu, mcm2 alasan nye..hehehe

cik hubby aku gilekan chelsea..kdg2 aku geram kalo die kritik2 cr org main bola…pegi laa main sendiri kalo dah rs pandai sgt kan?hehehe…lelaki tetap lelaki kan???

korang plak cane?

2 comments:

wahida said...

huwaaaa!!! suami saya pun kaki bola, rasa nak buang je astro sport tu...huhu...

Sabihah said...

hehehe...sabo ajelaa...sy pun dah lama teringin nak buang tp apa bleh buat...hahaha

'senyum tak perlu kata apa2..'

^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...