Mar 12, 2011

sejuk nye pagi ni...

tetiba aku bangun awal pg ni..iron bj2 sume..skrg ni nak update blog sket..hehehe...

hujan lebat plak pagi2 ni...sejuk smpai ke tulang..eeeiii..cik hubby msih lena..miss eryna still tak bergerak2 dr td...mereka bdua tu berkongsi hobi bile time hujan2 ni..suke benor tido..aku??suke jugak tp tgk time laa..kalo dah keje rumah menimbun, nak tido pun tak senang rsnye kan??hehehe

pagi ni nak buat mee goreng laa...mls nak snap gmbar pagi2 ni..aku cilok gmbar en google je ye..hehehe


yum..yum...tgk gmbar ni buat aku telan air liur je..heheh

 tak bleh jd ni..nak kene g masak skrg...hehehe...tata semua..selamat menjamu selera pagi2 ni...^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...