Mar 10, 2011

tiba-tiba teringat…

lama dah aku tak contact2 ngan kawan2 lama..tetiba arini aku dpt msg dr one of my BFF(jaja) kata die dah tunang bulan 1 aritu..aku mcm whut??u tunang u tak bgtau i pun…tp takpe laa…mungkin buat kecik2 je kan?tp kalo kawen tak jemput, aku kejar ko smpai takde tanah dah nak lari..hehehe

jaja..tetiba teringat kat die..dulu kami sama2 study kat KMS…aku kat situ sebulan je pun..tp kami rapat mcm dah bertahun kenal..tak tau laa kenapa..sangat2 serasi..serasi bersama laa katakan..hehe..tp ape bleh buat..dh rezeki aku dapat UTM masa tu..family pun suh pegi…jaja aku tinggalkan dengan tangisan(wahh..jiwang gitu..mcm tinggal awek..hahah)

tp mmg tau..sejak aku kat UTM, stiap kali aku call jaja, mesti die nangis..(ops..aku pun nangis jugakk..;p)rindunye kat die..bile laa dpt jumpe lg ni…

harap2 laa kalo die kawen nnt, aku dapat pegi..aku nak pegi sgt2..nak sgt2…dah bertahun aku tak jumpe die…seingat aku, last aku jmpe die bulan 8 2006 kot..dah nak masuk 5tahun tak jumpe nih…lame tuh…hmm….mcm rindu kat pakwe je..heheh

aku nak upload gmbar aku ngan die…tp tak tau mane aku letak…nk copy gmbar kat FB die takut kene kejar…hahaha….jd aku letak gmbr aku ngan eryna jelaa…bleh gitu??

feb 274

p/s : kalo jaja baca ni..i rindu gile kat u tau…huhuhu..kawan2 lain pun i rindu jugakk…jgn laa kecik ati plakkk ^_^

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...