Apr 10, 2011

Al-fatihah dan Tahniahh untuk my BFF…

entry sblm ni, aku cite toki aku tak sihat kan?
malam jumaat baru2 ni, toki aku kembali ke rahmatullah…lepas jumaat betul2…sape tak sedih..even eryna sendiri pun, sket2 pegi tgk dlm bilik yang toki duduk selama ni…intai2, bile tgk takde, die msti datang ckp, “nyang takdok..”
aku pun sama2 rs sedih..sudah janji Nya..kami terima dengan redha…semoga rohnya dicucuri rahmat dan berada dikalangan org2 yang beriman…aminn
pkul 5.15 pagi jumaat yang sama, my BFF( siti nor diyana mohd) dah selamat melahirkan 1st baby…a girl…bleh geng ngan eryna…^_^ tahniah untuk kamu dear…sedang berkira2 nak berjalan ke melaka…bleh ke ni cik hubby sayang??hehehehe
217586_10150154487411827_517921826_6481695_1777801_n dina..i curi gambar bby u..blum ada nama ye…^_^
p/s : bile tgk gmbar baby gini, aku teringin gile nak ada lagi……tak sabarnyeeee

4 comments:

Gen2Merah said...

Datang dan pergi, semuanya dah lumrah kehidupan. Hari ini kita lahir, esok lusa kita kembali. begitu lah seterusnya.. banyak2 kan amal ibadah kita ya

umialya said...

al-fatihah

siti norlaili yusof said...

al-fathah untuk arwah. takziah ye...

Sabihah said...

TQ..TQ...^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...