Apr 27, 2011

Blog Walking..

arini, aku takde keje yang menimbun…keje2 biasa je..sape2 yang nak aku terjah blog, sila laa komen di sini k??aku akan cuba luang masa…^_^
kadang2, aku suke membaca cerita yang lebih kepada kehidupan masing2…cite pasal anak2..cite pasal keluarga..cite hal di tempat keje…pendek kata, di alam realiti laa…
tp kdg2, aku suke jugak baca cite fantasi…angan2…mimpi…
adakalanya aku suke baca yang menyeramkan(tp yang ni, siang je laa aku baca…malam2, tak main..aku ni penakut)
berita??tgk atas berita jugak laa…bukan ape, skrg ni byk berita hal2 yang menyakitkan ati…buang anak la…hish..takde agama betul laa bdk2 skrg ni…risau aku…
p/s : selalu doa agar dijauhkan dari malapetaka..smoga keturunan kita akan sentiasa di dalam lindungan yang maha Esa..aminn

7 comments:

Redbloodsnow said...

psstt...zie plak kan. even kerja menimbun...tetap gak weh curi² blogwalking. HAHAHA.

ala² "menyelam sambil minum" haa...gitu :D

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

M a W a D D a H said...

aminnn..moga keturunan kita baik2 aje dan sentiasa dalam lindungan-Nya...

YATZAKIE said...

saya singgah kak...saya pon suke baca pasal entry yg berkaitan life kita..sonok sangat..^___^

syaseby said...

sya need sesgt komen bi ttg decision sya dlm n3 "Betul x keputusan ni"..tlg la bg suggestion bi..nasihat dr bi amatlah diperlukan..hehehe..sya takut sesgt takut tersilap langkah..sbb tu la perlu sgt pertolongan kengkawan ni.

syaseby said...

bi..sya need sesgt komen n pendapat bi utk entry sya "betul x keputusan ni"..mana tau nasihat n cdangn bi make me more strong.

Nelly Ixora said...

mai singgah sni ;)

http://nellyixora.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...