Apr 25, 2011

thinking of…

menu bukak puasa arini…any idea friends??
dlm peti ada ikan tongkol…daging..sotong kecik2…n udang kecik2…
rs nak makan ni
ikanbwlmsmmnis ikan bawal masak masam manis…
tp cik hubby tak brape suke masakan ni…petang ni terpaksa jugak ke pasar…
bg laa idea kawan2…bosan dah ni..pk….pk…..

4 comments:

Ujang9897 said...

sy tak mkn ikan..hehe


jemput la ke kenduri kak..tgk entri ni

http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/gambar-kad-kahwin-jemputan-kahwin.html

mcm ni lah said...

saya makan ikan dan saya kuat makan,. ermmmm kalau mcm ni lah gaya nya saya makan bertambah2 laaaaa,.

Sabihah said...

ujang : tq sudi jemput..tp jauh laa dik...tahniah jelaa akak ucapkan k??

mcm ni lah : sama2 laa kita menambah2 makan..hehehe

Ajeyy Rawk said...

assalamualaikum ..
best nye kalau dapat jilat2 tu .. hoho ! :)

p/s : check my latest entry :) :

5 Sebab Kenape matapelajaran sejarah membosankan !

Gempar !! Pocong melompat di KB Mall !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...