Apr 14, 2011

Thursday’s blue…

asal ari khamis je ngantuk…asal ari khamis je rs malas nak buat keje..nape laa penyakit ni menjadi2 lately..aku penat agaknye…hmmm
minggu lepas, cik hubby sibuk duk ckp2, nak beli hp baru…aku n cik hubby mmg sama pendapat..hp ni cuma untuk keperluan sahaja…last aku beli hp adalah sebelum kawen…tahun 2007..wah…dah masuk 4tahun ni tak tukar hp..heheh…
bile kami explore2…aku ni tak suke sgt hp mahal2 sgt…tp cik hubby ckp, tak penah belikan aku hp mahal2..so, aku tak kisahlaa..die nak belikan…aku hooray jelaa..hahahah
bile survey2, aku berkenan yang ni je…
HTC-wildfire1 HTC Wildfire
cukup laa kot untuk aku…hehehe…tp cik hbby bkenan yang ni..
htc-desire-hd HTC Desire HD
korang rs cane??hmmm…mahal kan??aku pun rs cmtu…mbazir je kot..blackberry??tak minat laa…tak tau nape..aku kurang minat yang tu…hehehe…cik hubby pun sama minat ngan aku..jd, tak yah gaduh2..kan??
p/s : tp tak beli lg nih…cik hubby janji lg 2bulan..sbb ape??sbb2 yang tak dapat dielakkan…jd mungkin bulan 6 laa kot baru bleh beli..heheh.. “takpe laa sayang..i tak kisah pun…tak beli lg pun takpe..hp i ni bleh guna lagi…” ^_^

7 comments:

M a W a D D a H said...

comel gok henfon tu bie...xper la..tunggu jerla 2bulan lg...jgn bg henfon lama dgr perbualan mu ngan hubby...takut die mengajuk loks n terus bt hal sblm 2 bulan 2...tak ke naya....hehehe...

wahida said...

perghhh...mahal ni beb!! giler ar!! jeles mak!!

Sabihah said...

adah : aku xrase lg nok beli ni...cik hubby laa yang sibuk...lama dah xbg hadiah katanya...padahal, baru lg die beli beautiful ke aku..hahaha...

wahida : mahal kan?rs membazir tak?membazir kan??rs mcm tanak beli je..baik laa bg duit je..bg i simpan..hehehe...

Witty Angel said...

aina pakai hd2.best laju gile esp after kiteorg menukarnye menjadi android.screen besar semua.best n tahan lame jugak la cuz been using the phone since last yr lagi.hehe.eh last 2 yrs.hehhe

Sabihah said...

wahh..aina advance laa...b br pk2 nk beli..aina pkai 2tahun dah...hehehe...

tp mmg best eh??hmm...tunggu laa bulan 6 ni..beli ke tak...hehehe

Nora said...

bestnya dapat hadiah handphone... dua2 pun cantik :)

Nini D.. said...

geng kump.8 abg ben dtg gegar sini

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...