Apr 10, 2011

TQ ADAHHH…

pagi ni, smpai je ke ofis, aku dapat satu surat yang pelik…kawan2 ofs sume kata..surat ni, mcm zaman2 skolah dulu2…aku pun lupe nak snap gmbar smpul surat td..heheh…
rupa2 nya cik adah yang send crochet yang comel2..TQVM sayang…kalo sape2 nak order/nak tgk hasil kerja tangan beliau, bleh bukak kat blog dia di SINI, atau diblog jualan beliau di SINI
ni laa gmbar cutie crochet yang aku dapat pagi ni…
1 kuning(pin), merah(sepit2), pink(keychain)
2 isi dlm kad tu biar aku ngan adah jelaa yang tau ye..^_^
p/s : masih lg dlm mood bz..tak sempat lg nak terjah blog kawan2…mesti dah byk entry aku terlepas kan??byk kene jalan2 tuuu..^_^

6 comments:

M a W a D D a H said...

hehehehehe...sama2...hahaha..sampul surat zmn sekolah dulu..mengimbau zaman sekolah...ade lg sampul surat yg zaman dulu yg bunga2 tu..aku masih simpan...hehehe

biarlah kita berdua jer tahu ea isi dalam tue...hihihi..:)

estee_8980 said...

comelnye...........
thanks sudi singgah blog saya....

GreenAppleKu.com said...

salam terjah dari follower no. 150..

kechixx said...

surprise lah nie ek?;)

azzey said...

COMEINYA....

P/S: KLIK HB

Sabihah said...

adah..mmg tkejut bile dpt..bdebar2 plak..(mcm nak dpt surat peminat je)

estee_8980..welcome2...

GreenAppleKu.com...sila datang lg yer...^_^

kechixx : ha ah...

thanx to adah...ur surprise did cheer me up..^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...