May 30, 2011

aku perlukan sesuatu yang baru

nmpak gayanye…blog aku dah mula bersarang…dah berkulat dah kot nih…aiyoo…

kenapa ye?

  1. penat kot??mcm tak penat sgt…hmmm
  2. byk keje kat ofis?? rs sblm ni ada jugak keje…tp takde laa smpai tak sempat update blog…
  3. kering idea??byk ideanye…cuma tak mcurahkan ke blog je
  4. mlas??ni laa jawapan yang sepatutnye..hahaha

hahahaha…aku perlu perubahan nih…mungkin dah bosan tgk template nih…cr lain laa plak…reka header best sket…kan??

ape pendapat korang??

1 comment:

YAYA AZURA said...

kak ya pun dah tukar template..guna sesimple mungkin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...