May 10, 2011

bird…

aku mlas nak cerita byk sbb aku takde idea..hahah…

dipendekkan cerita, dibelakang rumah aku, ada burung buat sarang, dan dah ada anak pun…eryna melompat2 tgk burung tu bg makan kat anak die…cute gile..^_^

bird tak nampak??

bird4tak nampak lg?? 

bird3 dah nampak kan??hehehe

bird1 gmbar ibunye…

tp gmbar ibu bg makan kat anak dia, tak sempat nak amik…so cute…aku tak penah tgk live mcm ni..rs exited gile…(bukan eryna je yang lompat2..umi pun) hehehehe

p/s : aku tak tau laa nak ckp ape kalo terdengar pasal org buang anak…hmmm…burung pun pandai cr tempat berteduh untuk anak dia…siap cr makan lg…sedar2 laa…hmmm

1 comment:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam..besdey girl dtg jalan2 cni^^ thanks ye sudi wish besdey :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...